Lazer kesim teknolisinden faydalanan sektörler




Lazer kesim teknolisinden faydalanan sektörler


ANA SAYFA / BLOG / Lazer kesim teknolisinden faydalanan sektörler...

3856 okunma. Tarih: 12/12/2020

Lazer kesim teknolisinden faydalanan sektörler

BUHARA LAZER ' olarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda istedikleri desenleri ve motifleri metal levhalara işleyebilmek için lazer kesim teknolojisinden yararlanıyoruz. Profesyonel çalışmalarımız ile iç mekanlarda ve cephe kısımlarında estetik ve kaliteyi buluşturuyoruz.

Demir, aliminyum, paslanmaz, metal ve bimetal gibi levhaları kesmek için kullandığımız fiber lazer kesim teknolojisini endüstriyel ürünlerin üretimlerindede kullanıyoruz. Dünyanın en çok tercih edilen lazer kesim uygulamaları ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına çözümler üretmekteyiz.

Lazer kesim maliyet, kaliteli işçilik ve sıfıra yakın fire vermesi sebebiyle aşşağıdaki sektörler tarafından en çok tercih edilen teknolojidir.

 

  • Elektrik ve aydınlatma ürünlerinin yapımında kullanılır. Elektronik kabinlerin üretimi içinde lazer kesim teknolojisi tercih edilir.
  • Makine imalat sanayide pek çok imalat malzemesinin şekillendirilmesinde lazer kesim uygulamalarını tercih etmektedir. Her boyutta levhalardan montaj parçalarına kadar pek çok ürün kesilmektedir. Makinelerin ve bu makinelere ait yedek parçaların üretimlerindede lazer kesimden faydalanılmaktadır.
  • Gemi ve yat sanayisinin imalat aşamalarında bir çok alanda kullanılmaktadır.
  • Çelik Konstrüksiyon , ağır iş makineleri ve yan sanayi ürünlerinin üretiminde lazer kesim tercih edilmektedir.
  • Isıtma, Klima, ve havalandırma sanayisinde lazer kesim ile üretim yapılmaktadır.
  • Tente ve yedek parçaların imalatında lazer kesim teknolojisi kullanılmaktadır.
  • Mobilya ve dekorasyon malzemelerinin üretim aşamalarında bir çok alanda tercih edilmektedir.

Yukarıda zikredilen sektörler lazer kesim teknolojisinden yararlanan sektörlerden sadece bazılarıdır bireysel veya kurumsal müşterilerimizin levha üzerinde yapmak istedikleri her türlü kesim işlemi talebine cevap veriyoruz.

Gebze lazer kesim atölyemiz beylikbağı mahallesi 324. sokak no 5 adresinde'dir. İletişim için 0533 680 0227 numaralı cep telefonu'nu veya iletisim@buharalazer.com mail adresinden bize taleplerinizi ve isteklerinizi iletebilirsiniz.

 

 

 

  • Fiyat Teklifi Almak İçin Bize Ulaşın! iletisim@buharalazer.com